Balszerencsés tündérmese 1.könyv

2015. február 1., vasárnap


Juhúú!!
Ma befejeztem egy ígéretes köteteket ígérő könyvet.Tegnap délután vettem és hajnalig nem bírtam letenni, amíg nem szomorúan vettem tudomásul ,hogy már 1 óra is bőven elmúlt inkább letettem, hogy másnap időben felkeljek.(Nem sikerült.XD )A továbbiakban keresni fogom mikor adják ki a legújabb köteteit csak úgy mint a Modern boszorkány című könyv következő részét.
   A történet maga egyszerű. Adott a főhős akinek a kezében futnak össze a szálak, hatalma van bár ennek nincs tudatában. Kissé ügyetlenke és hát reménytelenül bele van szeretve a gimi egyik szívtiprójába.Na persze a csinos IQ harcosok se maradjanak le, hiszen iskolás csajszi a főhősnő.De nekik hála az égnek, nem adtak oly nagy szerepet.Persze még szép.., hiszen így is van elég gondja-baja a főszereplőnek mint például egyike az, hogyan kell életben maradni...A kedves barátnőt se felejtsem el, nekem eleinte teljesen unszimpatikus volt. Már vártam, hogy mikor küldi el jóval melegebb éghajlatra mint a sivatag.De ez nem következett be..
   Ja és ha eddig nem említettem volna ezek a kötetek a Grimm testvérek meséit fogják feldolgozni egy nem átlagos kamaszlány Wilhelmina Grimm személyében.
   A történet lassan indul, majd begyorsulnak a történések és a végén azt veszed észre, hogy elolvastad az utolsó mondatot utána pedig lapoznál a következő fejezetre, de csak nézed a könyvet és kérleled nagy bociszemekkel, hogy naaaa méééég csak méééég egy mondatot és ha már mondatot, akkor fejezetet is. Kacsintgatsz rá, puszikat küldözgetsz hátha mégis rejteget valamit akárcsak a Grimoire...De Bűbájtalan kegyetlen csak a következő kötetben fogja feltárni titkait álnéven.. ;P 

A(!!!) TÖRTÉNET! : Kéretik csámcsogni rajta...:D :P

Chanda Hahn : Bűbájtalan

Mina Grime az iskola lúzere, egészen addig a napig, amíg meg nem menti a suli legmenőbb pasijának az életét egy iskolai kiránduláson. Egy csapásra minden megváltozik, a lány hirtelen a figyelem középpontjába kerül, és minden lépését a szerencse kíséri. De mikor már a dolgok nem is mehetnének jobban, Mina édesanyja bejelenti, hogy elköltöznek. Mina kérdőre vonja édesanyját, aki kénytelen elmondani a családi titkot. Mina Grime valójában a Grimm testvérek leszármazottja, és egy átok terheli őt, mely generációról generációra öröklődött. Vannak rések, ahol az emberek és a tündérek világa összeér, ezen a mesevilág lényei átszöktek, és az emberek bosszantásával múlatják az időt. Mikor az emberek megelégelték, alkut kötöttek a varázslényekkel. Azok megígérték, hogy ha az emberek végigjátszák az összes mesét, és sikeresen befejezik a történeteket, visszamennek saját világukba. Ám a mesék gyűjteménye egyszer csak életre kelt, és saját maga kezdte irányítani a történeteket, megnehezítve ezzel az emberek dolgát. Olyannyira, hogy bár a Grimm testvéreknek több mint 170 mesét sikerült végigjátszani, nem tudták mindet befejezni. Így öröklődött az átok generációkon át. Most Minán a sor, hogy belépjen a mesevilágba és megtörje az évszázados átkot...


Idézetek belőle:

"– És te hogy festesz a következő világban?
– Képzelj el úgy, mint most, csak kétszer ilyen jóképűen. "

"– Nan, el vagyok átkozva!
– Igen, tudom. Mind el vagyunk. (…) Ezt hívják tinédzserkornak."





Üdv,
Alice

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Menu