Miért? Mert...

2014. szeptember 24., szerda

Jóóóó estét/napot/reggeltet!
(Ki mikor olvassa.)
A bejegyzésem induló címe a miért? Hogy miért? :D :D :D Hát adhattam volna konkrétabb címet amiből kiderül ,hogy miről lenne szó.De nem jutott eszembe jobb cím eme témának. A téma maga ugyanis az állítólagos "gyenge" emberek.
Miért bántják avagy macerálják a "gyengébb" embereket? A válasz egyszerű: Mert megtehetik!
Gondolom már mindenki részesült életében azzal ,hogy valaki rászállt. Itt nem konkrétan testi bántalmazásról van szó hanem súlyosabbról.A lelki traumákról is akár..
Miért fenyítik azokat az embereket akik a légynek sem ártanának? Tulajdonképpen a feltett kérdésben meg is van a válasz. Mert egyszerűen hagyják, nem tesznek ellene semmit.
Világ életemben arra neveltek ,hogy sose hagyjam magam.Sajnos csak később jöttem rá nincs értelme hagyni mert megvédeni nem fog senki, csak te, saját magadat védheted meg! Ezt tanácsolom az összes ilyen jó lelkű egyénnek akit lelkiekben zaklatnak. ( Jó azért a verekedésig nem kell elfajulni.)
Mielőtt félreértitek és azt mondjátok ,hogy az nem olyan könnyű én biztos nem voltam hasonló helyzetben mint te/ti. Tévedtek. Csak én megelégeltem, s a fent említett irányelvet alkalmazva felléptem ellene. Minél előbb annál jobb. Beszól? Szólj be te is. Meg akarja mondani mit csinálj? Az isten szerelmére nem az anyád, se az apád. Nem kell tőle beszarni. Többen vannak? Akkor meg olyan gyávák mint a nyúl..Ha megfigyeled a csoportos bunkókat, egyedül némelyik jó fej.Ez az igazi kétszínűség. Csak akkor nem p*csfejek ha együtt vannak.. Bátran kimondom.Gyáva férgek.Nos ha többen vannak akkor nem árt minimum egy jó barát aki nem szúr hátba. Engem hátba szúrtak...Nem volt fincsi...Szóval csak annyit ,hogy be strong.

És higgyétek el!
 Erősek vagytok,nem gyengék.
Jobbak vagytok, nem buták.
Okosabbak vagytok.
Ti is ugyanolyan szépek vagytok.
Képesek vagytok jobbá tenni az életeteket!
Minden, csak rajtatok múlik!
A félelem jó, s nem az ellenség.
De ellenség lehet ha hagyod ,hogy elnyomjon.
Szeresd magadat, és becsüld meg mert csak egy életed van!
Nézz szembe az ellenféllel és mosolyogj.
 Be Strong and Smile!


"Nem az a bátor ember aki sohasem fél,
Hanem az aki mindennel szembenéz,
S legyőzi félelmét!"
Üdv,
Alice


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Menu