Kezdetek...Avagy ,hogyan legyünk sikeres oldal szerkesztők?

2014. szeptember 23., kedd

Sziasztok!
Egy szolid kis nyitással kezdem eme blog első oldalait, ez később akár változhat bunkó,gyerekes vagy túlontúl komoly hangvételű irományokra is.Az író helyenként csapongó lehet a hirtelen felbukkanó gondolatoktól.
Első bejegyzést így akartam kezdeni: Nem is tudom hirtelen mit is írjak...De lemondtam róla, túl tömegiromány már ez a "nem is tudom mit írogassak ide megboldogult napjaimról...." Így hát csak úgy felrepült a kérdés agyaim legelhagyatottabb zugaiból.
Egy no name blog vajon sok titkokat rejthet vagy pont az ellenkezője? Unalmas is lehet. Akár csak egy szó és az oldal befuccsolt?( Na jó ez kicsit túlzás..) Hogyan csináljunk sikeres honlapot vagy blogot? Hm..Meg is van a napi nagy kérdés.(Cím) Talán mázlija van a szerkesztőnek?
 A szerencse itt keveset szól bele.Szerintem. Ha azt akarod ,hogy egy oldal sikeres legyen mutasd meg minél több embernek.Sőt nem is mindegy ,hogy kiknek. Például egy hasonló érdeklődésű egyénnél nagyobb lehet az esélyed.Aztán ott van az ,hogy barátságosnak kell lenned az oldal látogatókkal.Tehát lehet ,hogy nem személyes de valamilyen szinten kapcsolatot kell velük is ápolnod.Barátoknak is feltétlen mutasd meg. Persze a kinézet is elég fontos elvégre egy összehányt oldal cikkei elolvasására ki fog nagyobb hangsúlyt fektetni? Mert ,ha csak 5 percet fordíthat a kinézetre akkor vajon milyenek lehetnek a szövegek? Jó most én beszélek kb. még sokat nem sikerült foglalkoznom ezzel a bloggal de hát 1 nap alatt úgy se nő meg még a látogatók száma.:D Kezdetek no..:D
A következő legfontosabb: a hirdetés! Hirdesd az oldalad , invitáld meg az emberkéket. Ebből következik a társoldal vagy szövetség (kinek így, kinek úgy) , egymás oldalának folytonos hirdetése a saját honlapon.Fejleszd a tudásod, próbálj többféle kinézetet kipróbálni.Váltogasd évszakonként vagy ünnepekként. S akár foglalkozzon a honlap több témával, ne csak eggyel. Hát tömören talán ennyi.Ha valaki szerint valamit kihagytam , kommentet kérek e bejegyzés alá. Ha van oldalad ennél de csak ennél a bejegyzésnél amikor kom.-et írsz fel is tüntetheted!
Részemről ezt a bejegyzést be is fejezném. Köszönöm ,hogyha valaki elolvasta, várom vissza. És ne feledd!
Be Strong and Smile!^^ 

Üdv,
Alice
"Azt mondják, ha nem emlékszik rád senki,Az olyan mintha nem is éltél volna..."


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Menu